Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kizárták az előválasztásból a debreceni jelöltet, aki nem volt hajlandó visszalépni

Fábián István nem fogadta el, hogy pártja visszaléptette, függetlenként akart indulni.

Fábián Zoltán, a debreceni egyetem volt rektora, az MSZP-Párbeszéd volt előválasztási jelöltje a Facebookon jelentette be , hogy az Országos Előválasztási Bizottság kizárta az előválasztásból.

A bizottság ezt azzal indokolta, hogy a Párbeszéd visszavonta a befogadó nyilatkozatot, anélkül pedig egyetlen jelölt sem indulhat az előválasztáson.

Fábián Zoltán volt az egyik azon öt elválasztási jelölt közül, akit pénteken pártvezetésük hirtelen visszaléptetett Ipkovich György visszalépett az előválasztástól September 10. 17:02 . Az MSZP-PÁrbeszéd három, a Momentum két jelölje járt így, köztük volt Ipkovich György, Szombathely volt polgármestere, aki a vasi 3-as választókerületben indult volna az MSZP-Párbeszéd jelöltjeként.

Fábián István viszont bejelentette Ipkovich György mellett négy előválasztási jelöltet léptettek vissza, Debrecenben viszont szembe mennek a pártutasítással September 12. 11:21 , hogy nem lép vissza, akár függetlenként is elindul az előválasztáson. Az Országos Előválasztási Bizottság most ezt akadályozta meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Ellenzéki előválasztás 2021

Tovább az oldalra