Márki-Zay Péter: Karácsony Gergellyel szembejött a közvélemény-kutatások villamosa

Márki-Zay készen áll a további egyeztetésekre, szerinte Karácsony elkapkodta a bejelentését.

Szűk egy órával azután, hogy Karácsony Gergely élő videóban bejelentette Karácsony Gergely nem lép vissza, folytatja az előválasztási küzdelmet 2021. October 06. 14:22 , hogy folytatja a küzdelmet az előválasztáson, Márki-Zay Péter is kiállt a kamerák elé.

Márki-Zay szerint Karácsony Gergely kész helyzet elé akarta állítani őt, pedig korábban arról egyeztek meg, hogy ma este hatkor folytatják az egyeztetéseket, és csak csütörtökön tesznek bejelentéseket.

Márki-Zay utalt rá, hogy Karácsony azt mondta, csak akkor lép vissza, ha elüti egy villamos. Az MMM miniszterelnök-jelöltje szerint ez a villamos most a közvélemény-kutatási adatok képében szembejött Karácsonnyal. A Medián tegnap esti jelentése Meglepetés: Márki-Zay megelőzte Karácsonyt, megközelítette Dobrev Klárát 2021. October 06. 08:41 után ma délelőtt a Závech Research is adatokat tett közzé, amelyek megerősítik a Medián mérésének pontosságát.

Márki-Zay kijelentette, ha Karácsony Gergely azt akarja, hogy hárman vívjanak meg a második fordulóban, akkor vállalja a küzdelmet. Hozzátette, Karácsony Gergellyel azért tárgyaltak, mert meg akarták előzni azt a veszélyt, amit Dobrev Klára indoklása jelent. Azt, hogy tavasszal ismét Orbán Viktor és a Fidesz győz, Márki-Zay szerint ez történik, ha Dobrev lesz az ellenzék közös jelöltje.

Márki-Zaj megjegyezte, ma este hatkor ott lesz a korábban megbeszélt egyeztetésen, és várja Karácsony Gergelyt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021