Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Popovics Judit megerősítette, hogy megzsarolta a DK

Még a miniszterelnök-jelölti vita során tette meg a Facebookon, igazolva Márki-Zay Péter szavait.

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a mai miniszterelnök-jelölti vitát Miniszterelnök-jelölti vita: Márki-Zay megnevezte, hogy kit zsarolt a DK October 13. 19:14 azzal kezdte, hogy elmondta, a DK nyomást gyakorol az ellenzéki politikusokra, hogy ne őt támogassák. Popovics Judit jelöltjüknek először államtitkári posztot ajánlottak, majd megzsarolták, végül ellehetetlenítették, hogy képviselőjelöltként elinduljon a tatabányai körzetben.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje erre úgy reagált, hogy „Péter, nem mondasz igazat” .

Ugyanakkor az említett Popovics Judit még a vita alatt közzétette a Facebookon, hogy "Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!"

Igaz ugyanakkor, hogy ebben az esetben nem Márki-Zay támogatásáról volt szó a zsarolás kapcsán.

Mindenesetre ma Karácsony Gergely főpolgármester is megszólalt Karácsony Gergely: Gyurcsány már engem is próbált megzsarolni October 13. 12:20 zsarolás ügyben. Mint mondta, hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is – mondta a Magyar Hangnak egy szerdai háttérbeszélgetésen, ahol azt is megjegyezte, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke ezt általában SMS-ben szokta megtenni. Az azonban nem derült ki, hogy mivel próbálta megzsarolni, és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének a kérésére sem tette közzé az SMS-eket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021

Tovább az oldalra