Az egyik kerületben már újraszámolták az érvénytelen szavazatokat, csökkent Karácsony és Vitézy között a különbség

11 szavazattal.

Az RTL információi szerint az egyik budai kerületben nemcsak leadták, de már újra is számolták a főpolgármester-választáson érvénytelenül leadott szavazatokat.

Mint arról mi is beszámoltunk, Vitézy Dávid hétfő hajnalban már bejelentette, kezdeményezik a szavazatok újraszámlálását, mivel az érvénytelen szavazatok száma 76-szor akkora volt, mint a két jelölt közötti különbség. Kérésének szerdán adott helyt a Nemzeti Választási Bizottság, amire pénteken kerül sor.

Az RTL információi szerint a korábban már említett budai kerületben Vitézy Dávid javára 13, Karácsony Gergelynek pedig 2 plusz szavazatot találtak. Így 11 szavazattal csökkent a két jelölt közti különbség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024