Eldőlt: Pintér Bence Győr polgármestere

Az újraszámláláson a frissen megválasztott Pintér Bencének még nőtt is az előnye a volt polgármesterrel, Dézsi Csabával szemben.

Megtörtént az újraszámlálás Győrben is, jelentős változás nem következett be a végeredményben. Sőt, a frissen megválasztott Pintér Bencének még nőtt is az előnye a volt polgármesterrel szemben - írta a Blikk.

Az újraszámlálás eredménye szerint Pintér Bence - a korábbi 444 helyett - 445 szavazattal nyerte a győri polgármester-választást.

Pintér Bence
Facebook/Tiszta Szívvel a Városért

Győrben hétfő reggel kezdődött el A hétfő nagy kérdése: Pintér Bence vagy Dézsi Csaba lesz Győr új polgármestere? June 17. 09:45 a polgármesterjelöltekre leadott szavaztok újraszámlálása.

Az eredeti eredmény szerint a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület jelöltje, Pintér Bence nyerte Győrt bukta a Fidesz, Pintér Bence lett a polgármester June 10. 07:01 . Pintér mindössze 440 szavazattal, 0,75 százalékkal kapott több szavazatot, mint Dézsi Csaba, a Fidesz-KDNP jelöltje. Pintér Benére 18 297 voks, Dézsi Csaba Andrásra 17 857 voks érkezett.

Dézsi a múlt hét csütörtökén jelentette be Győr polgármestere is a szavazatok újraszámlálását kérte June 13. 21:41 , hogy a szavazatok újraszámlálását kéri, a kérést pénteken fogadta el Győrben is újraszámolják a szavazatokat June 14. 08:24 a területi választási bizottság.

Az újraszámlálás viszont nem hozott változást az eredményben, így Pintér Bence lesz Győr következő polgármestere.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024