Az Erzsébetvárosban lesz kerületi képviselő a Momentum volt Vas megyei alelnöke

Pleva Dániel 2022-ben indult az ellenzéki előválasztáson Vas megye 3-as választókerületében.

Mindent meg fogok tenni, hogy megszolgáljam a megelőlegezett bizalmat! - írta Facebook-posztjában Pleva Dániel, aki így jelentette be, hogy képviselői mandátumot szerzett Budapest 7. kerületében, az Erzsébetvárosban.

Forrás: Facebook / Pleva Dániel

Pleva a DK-Momentum-MSZP-Párbeszéd-Zöldek ellenzéki összefogás jelöltjeként indult, a kerületi képviselő-testületben az ellenzéki összefogásnak van többsége.

Pleva Dániel 2022-ben az ellenzékik előválasztáskor lett ismert, nem sokkal korábban költözött haza az Őrségbe a fővárosból. Vas megye 3-as választókerkletében indult, ahol végül Bana Tibor nyerte A 3. számú Vas megyei választókerületet simán vitte Bana Tibor 2021. September 30. 14:13 az előválasztást.

Pleva a Momentum vasi alelnökeként folytatta, szerepe volt az őrségi orvosi ügyelet megmentéséért indított petícióban Petícióval mentenék meg az őrségi orvosi ügyeletet 2022. November 25. 16:52 , ott volt, amikor Bajánsenyén inzultálták Inzultálták a momentusomokat Bajánsenyén, akik az orvosi ügyelet megszüntetése ellen gyűjtöttek aláírásokat 2023. April 08. 15:11 aktivistáikat, és akkor is, amikor Körmenden megtámadták és megrugdosták Megtámadták és megrugdosták a Momentum egyik pultját Körmenden January 27. 13:10 egyik pultjukat.

Pleva Dániel áprilisban jelentette be Pleva Dániel, a Momentum vasi alelnöke Budapesten folytatja April 20. 16:07 , hogy Budapestre költözik és ott folytatja a politizálást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024