Többtucatnyi érvényes szavazatot találtak az érvénytelenek között Budapesten

Javában zajlik az újraszámlálás.

Javában zajlik főpolgármester-választáson érvénytelennek nyilvánított szavazatok újraszámlálása.

A Telex tudósítása szerint tételesen, külön-külön nézik át az érvénytelennek tartott szavazólapokat, például azt is vizsgálják, hogy egyféle színnel, egy helyre tették-e a lapon az x-et. A kerületek felében már átnézték a szavazólapokat, eredmény viszont csak a NVB 17 órai ülése után lesz.

Az NVB tagjai közben elkezdték átnézni az előzetesen mégis érvényesnek megítélt szavazatokat. 11:30 körül már az I. és VIII. közötti kerületek érvényesnek ítélt szavazatait összesítették. A lap tudósítása szerint a tagok egyenként mondják maguk között, hogy melyik jelölt kapta a mégis érvényes szavazatot. Vitézy Dávid neve egyértelműen többször hallatszott, de egyszer-kétszer Karácsony Gergely nevét is mondták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024