Győrben is újraszámolják a szavazatokat

Elfogadta a Területi Választási Bizottság Dézsi Csaba András jogorvoslati kérelmét.

Győrben is újraszámolják a szavazatokat - írja a Telex.

A lap azt írja, a Területi Választási Bizottság péntek reggel úgy határozott, hogy Dézsi Csaba András jogorvoslati kérelmét elfogadják és újraszámlálást rendelnek el. Két kúriai határozatot vettek alapul.

A portál megjegyzi, a kérdés csak az volt, hogy mind a 97 választókörben újraszámolják-e a szavazatokat vagy csak abban a hétben, amelyet Győr jelenlegi polgármestere a beadványában megnevezett, mint ahol esetlegesen jogsértések történhettek. Végül az utóbbi mellett döntöttek.

Az újraszámlálást hétfőn reggel kezdik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024