Így számolják újra a szavazatokat Budapesten

Belenézhet, hogy mi is történik a Nemzeti Választási Irodában.

Péntek reggeltől számolják újra Már megvan, mikor számolják újra a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatait June 13. 09:02 a főpolgármester-jelöltekre leadott szavazatok közül az érvénytelennek minősített voksokat Budapesten.

Forrás: mfor.hu

Az újraszámolás tétje, hogy marad-e Karácsony Gergely a főpolgármester vagy át kell adnia a posztot Vitézy Dávidnak.

A Nemzeti Választási Iroda helyiségében kamerák össztüzében kezdték el az érvénytelennek minősített szavazatok újraszámolását.

Forrás: mfor.hu

Ha a Győr-Moson-Sopron megyei Területi Választási Bizottság jóváhagyja Dézsi Csaba, Győr jelenlegi polgármester kérését, akkor Győrben is így számolják újra majd a szavazatokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024