Durvul a kampány: Győzike gyerekeket kért arra, vegyék rá a szüleiket a fideszes jelöltre szavazásra

A Heves megyei Kálon a showman azt is megígérte, ha marad a mostani polgármester, akkor elviszi a faluba fellépni Marics Petit.

Győzike arra kért gyerekeket a Heves megyei Kálban tartott gyereknapon, hogy vegyék rá szüleiket arra, hogy szavazzanak a fideszes jelöltje - írja a Gulyáságyú Média.

A portálhoz eljutott egy videó, a káli gyereknapról, amely Gáspár Győző, a Fideszbe nemrég belépett celeb fellépését örökíti meg. Ezen az látható, hogy a színpadon ott áll a Győzike néven ismert valóságshow-sztár mellett Morvai János polgármester is.

A lap emlékeztet: Morvainak (aki független polgármesterként indul, ám a megyei önkormányzati listán a Fidesz jelöltje) idén – ellentétben az öt évvel ezelőtti választással, amikor nem volt ellenfele – három kihívója is akadt, így nyilván fontossá vált a kampányolás.

A videóban az is hallható-látható, hogy Gáspár Győző a színpadról – többször önmagát ismételve –, arra kéri a gyereknapon résztvevőket, hogy szavazzanak Morvai János polgármester-jelöltre.

„Jövő vasárnap szeretnék újra úgy lefeküdni, hogy ő lesz az új polgármester” – kiáltotta Győzike a színpadról, aki szerint e cél eléréséhez nem kell mást tenni, mint a „szüleiteknek elmondani”, hogy vasárnap el kell menni szavazni és Morvai Jánost kell beikszelni.

De Győzike itt nem állt meg: a videó szerint azt is megígérte a gyerekeknek, hogy ha ismét Morvait választják polgármesternek, akkor elviszi „ide a faluba a Marics Petit”.

A lap kereste Marics Peti menedzsmentjét is, akik elmondták, nem tudnak semmiféle fellépéséről, sőt, a fiatal énekes „rendkívül fel is háborodott” a történteken.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024