Egy jobboldali, Fidesz-barát szombathelyi vállakozó számonkérő posztban reagált a választási vereségre

Nem kell a felelősöket keresni, mert itt az összes semmirekellő, akik munka nélkül felveszik a fizetésüket - írta Varga Valdemár.

Varga Valdemár ismert szombathelyi vállalkozó, aki az év elején bejelentette, hogy elindul a polgármesteri székért, de viszonylag hamar vissza is lépett Már vissza is lépett Szombathely önjelölt polgármester-jelöltje 2023. March 02. 10:20 a jelöltségtől.

A Fidesz nagyarányú szombathelyi vereségére elkeseredett és számnkérő posztban reagált.

Néhány mondat a hosszú posztból:

"Az ország szégyene,mert ekkora lebőgés soha nem volt eddigi életünkben az egész országban, mondom SOHA!"

"Felháborító,és botrányos,hogy ilyen szavazatkülönbséggel verték szét az egész szombathelyi Fidesz frakciót!"

"A polgármesterjelöltet nem pár 100, hanem 15.000 szavazattal verték agyon!"

"Itt a teljes cserére megérett a szombathelyi Fidesz, mivel így leszerepeltek és leégették magukat, de legfőképp minket!"

"Nem kell a felelősöket keresni,mert itt az összes semmirekellő, akik csak munka nélkül felveszik a fizetésüket azok egyik sem való ide a továbbiakban,hanem el kell az összeset zavarni innét, hogy tovább már ne rombolják jelenlétükkel városunkat!"

"A Puskás-éra legnagyobb bűne a hozzá nem értés, a nem megfelelő kormánnyal történő együttműködés és sorolhatnám még naphosszig a nulla emberek nulla tetteit, de nem teszem, mert elveszne a lényeg."

"5 év nem volt elég,hogy egy normális nyerő csapatot összerakjanak? Akkor minek van ott bárki is?"

"Megkérem az összes szereplőt itt a szombathelyi Fidesz oldalán, hogy mindenki szálljon magába és soha többet ne szerepeljen politikai munkában, mivel kiderült, hogy itt a személyek kiválasztása volt a legnagyobb baj és nem maga a Fidesz!"

"Minden nap csak az uszítást meg a böszme hozzákommenteléseket olvastam, amiknek meg lett az eredménye!"

"Most az ellenzék az elmúlt pár évben többet tett és elért, mint a Fidesz ez idáig az elmúlt 20 éve alatt itt Szombathelyen! Kevés pénzből minden megújul, akkor meg semmi sem újult, a pénz meg elfogyott!"

"Hajrá Szombathely! Hajrá új szombathelyi Fidesz és Fidelitas!"

A teljes posztot itt olvashatja el.

Lapunk a választás után többször meg akarta szólaltatni a helyi Fidesz vezetőit, jelöltjeit, sikertelenül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024