Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csütörtökön élőben jön a Nyugat harmadik előválasztási vitája

A vasi 2-es választókerület - Sárvár, Kőszeg, Celldömölk és térségük - jelöltjeivel este hattól Nyugat-podcast

Csütörtökön 18 órakor kezdődik élő podcastünk a Nyugat stúdiójában a vasi 2. választókerület előválasztási jelöltjeivel. A 2-esben (Sárvár, Kőszeg, Celldömölk és térségük) hárman indulnak az előválasztáson:

 • Bányai-Németh Gábor (Momentum)
 • Hencz Kornél (MSZP, Párbeszéd, LMP, MMM, Jobbik)
 • Szilágyi Tamás (DK)
 • A jelölteket nemrég már itt részletesen bemutattuk A világjáró, a celli alpolgármester és az ifjúsági pártszervezet vezetője September 13. 11:28 .

  Az előválasztás tétje az, hogy ki lesz az ellenfele a Fidesz jelöltjének a választókerületben. Az ellenzéki megállapodás értemében az előválasztás győztese mögé beáll az összes, az együttműködésben részt vevő ellenzéki párt. Az előválasztást szeptember 18-26-ig tartják majd.

  A felelős választást mi azzal akarjuk megkönnyíteni, hogy bemutatjuk a jelölteket és közvetítjük a nyilvános vitáikat is. Az 1-es választókerületi jelöltek vitáját a Nyugat podcast-stúdiójában tartottuk augusztus végén Ilyen volt a Nyugat.hu szombathelyi előválasztási vitája August 30. 16:08 . A 3-as körzet jelöltjei a választókerület központjában, Körmenden vitáznak Élőben a Nyugat előválasztási jelöltvitája Körmendről September 10. 17:13 , ezt a vitát is a Nyugat vezette és közvetítette. A 2-es körzet jelöltjeinek vitáját pedig csütörtökön tartjuk, 18 órától.

  A vitát a Nyugat szerkesztőségének munkatársai - Szilágyi József és Roznár Gyöngyi - vezetik. Élőben közvetítjük majd itt a Nyugaton és lapunk Facebook oldalán is. A vita alatt az érdeklődők kommentben kérdezhetnek a jelöltektől.

  Ez lesz a Nyugat harmadik elővasztálási vitája.

  A Nyugat előválasztási vitája a vasi 1-es választókerület jelöltjeivel
  A vasi 3-as körzet előválasztási jelöltjeinek vitája Körmenden
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Ellenzéki előválasztás 2021

  Tovább az oldalra