Kőszegen nincs polgármesterjelöltje a Mi Hazánknak, pedig ezt állították

Éppen a Mi Hazánk vasi elnöke, Giczy József lépett vissza a kőszegi indulástól, már a bejelentés előtt.

Kőszegen nincs polgármesterjelöltje a Mi Hazánknak - írta lapunknak egy helyi ismerősünk. Hivatkozott korábbi cikkünkre Két mandátumra számít Szombathelyen a Mi Hazánk May 16. 15:25 , ami a Mi Hazánk szombathelyi sajtótájékoztatójáról tudósított.

A sajtótájékoztatón Giczy József, a párt Vas megyei elnöke azt mondta, Szombathelyen, Kőszegen, Celldömölkön és Balogunyomban is van polgármesterjelöltjük.

Giczy József
Mészáros D. Zsolt

Megnéztük a Nemzeti Választási Iroda hivatalos oldalát, ahol a kőszegi polgármesterjelölteknél négy név szerepel: Bányai-Németh Gábor (Momentum), Básthy Béla (Fidesz-KDNP), Kappel Gyula (független) és Rába Kálmán (független).

Az oldal alján ott van Giczy József (Mi Hazánk) neve, de azzal a megjegyzéssel, hogy "nem kíván indulni". Olvasónk szerint Giczynek nem sikerült összegyűjtenie az ajánlásokat. Tény, hogy Kőszegen nem egyszerű 300 ajánlást összeszedni.

Szombathelyen, Celldömölkön és Balogunyomban viszont valóban van polgármesterjelöltje a Mi Hazánknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024