Magyar Péter és Szentkirályi Alexandra is összegyűjtötte a választási induláshoz szükséges ajánlást

De senki nem áll le, továbbra is folytatják az aláírások gyűjtését.

Szentkirályi Alexandra és Magyar Péter is összegyűjtötte a választás induláshoz szükséges ajánlásokat.

Hídvéghi Balázs, a Fidesz kampányfőnöke szombat délelőtt Facebook-videóban jelentette be, összegyűlt a Szentkirályi Alexandra indulásához szükséges ötezer aláírás. Elmondta, most összesítik az ajánlásokat, szombat délután pedig a támogatói íveket le is adják a Nemzeti Választási Irodában.

Közben Magyar Péter is bejelentette, a Tisza párt összegyűjtötte az EP választási induláshoz szükséges húszezer ajánlást. Facebook-oldalán Varga Judit exférje azt írta, folytatják a gyűjtést, vasárnaptól vidéken is. A helyszínek listáját szombaton teszi közzé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024