Magyar Péter még Sopront is fel tudta rázni

Profik között szocializálódott, rendkívül felkészült, jól bírja szusszal és még humora is van. Magyar Péterről ezt a képet alkották kampánykörútjának soproni állomásán mindazok, akik hallgatták. Sokan voltak.

Magyar Péter június 4-én, kedden Sopronban mondott beszédet, amiről egy videó is készült.

A Tisza Párt listavezetője Sopronpusztáról érkezett Sopronba, ahol a Páneurópai Piknik Emlékhelyen tartott beszédet. Korábban Fertőrákoson járt, ott az el nem készült Fertő parti beruházás volt a téma.

Magyar Péter a sopronpusztai emlékműnél.
Enyugat.hu

Magyar Péternek sikerült a soproniakat is felráznia. Az este nyolcra az Erzsébet-kertbe hirdetett beszédét már valódi tömeg várta. Fél kilenckor itt is történelmi áttekintéssel kezdte beszédét, a Nemzeti Összefogás Napja alkalmából pedig  megismételte a piknik emlékparkban is elmondott üzenetét: "Minden magyar, bárhol is él, számíthat a hazájára! És mi is számítunk rájuk".

Sokan akarták nemcsak hallani, hanem látni is.
Enyugat.hu

"Megkönnyíthetné a kormány az ingázók helyzetét, ha egyeztetne Ausztriával, ha elérné, hogy ne legyenek Európa közepén lezárt határátkelők, ha a kint dolgozók időben megkapnák a családi pótlékot" - szólt kifejezetten az Ausztriában dolgozókhoz Magyar Péter.  Csak annyi pihenőt adott magának, míg néhány percre Tar Zoltán református lelkésznek adta át a mikrofont.

Valódi változásra van szükség Magyarországon, hangsúlyozta később, s hallgatósága nagy derültségére azt is megállapította: a Duna és a Tisza is árad, a hétvégén tetőzik.

"Lehet, hogy a Holdról nem lehet majd látni a választás eredményét, de a Karmelitából biztosan látni majd" - jegyezte meg.

Közös fotók is készültek.
Enyugat.hu

Adatokkal is alátámasztotta kormánykritikáját: negyvenezer milliárd forint érkezett Magyarországra az Európai Uniótól, ez kétszer akkora összeg, amiből a második világháború után újjáépítették Németországot. Mégis,  negyvenezer milliárd forint hitelt is felvett a kormány. "Soha ekkora hiánya nem volt a költségvetésnek" - tette hozzá. "Hol van a pénz?" - kérdezte aztán, és arra is utalt, hogy a választások után megszorításokkal, adóemelésekkel és a szolgáltatások egy részének megszűnésével kell számolni.

Az Erzsébet-kertben már valódi tömeg fogadta Magyar Pétert.
Enyugat.hu

Magyar Péter beszélt az oktatásról, az egészségügy helyzetéről, a kiürülő magyar vidékről, az akkumulátor-gyárakról, a több tízezernyi keleti vendégmunkásról, "a nemzet vejének" vagyonáról, a propaganda médiáról, az elszegényedésről is. Orbán Viktornak is üzent: "el kell menni nyugdíjba, majd mi építünk egy másik Magyarországot!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024