Mit üzen Márki-Zay Péter Magyar Péternek?

Egyre többen hasonlítják Magyar Pétert Márki-Zay Péterhez, így megkérdeztük Márki-Zayt, tényleg hasonlítanak-e egymásra, és mi a véleménye Varga Judit volt férjéről.

„Ugyanazok vannak Magyar Péter mögött, akik Márki-Zay mögött is voltak” - írta a Facebookon nemrég Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, akit a kormánypárt láthatóan Magyar Péter-felelősnek is kinevezett.

De nem csak Menczer hasonlítja a NER-ből kiugrott Magyar Pétert az ellenzéki összefogás két évvel ezelőtti miniszterelnök-jelöltjéhez, a Fidesz megmondóembereinek ujjgyakorlata lett ez az elmúlt hetekben.

Így, amikor Márki-Zay Péter a szombathelyi piacon járt Márki-Zay Péter: Legyen európai FBI, számoltassanak el minden bűnözőt May 11. 11:20 szombat délelőtt, feltettük neki a kérdést, tényleg hasonlít-e rá Magyar Péter, és mit üzen neki azért, hogy elkerülje azt a bukást, amiben az ellenzéki összefogásnak volt része 2022-ben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024