A háborús riogatásra szóviccel reagált Szombathely polgármestere

Nemény András békét hirdető óriásplakátjai és a Fidesz háborúval ijesztgető kampányanyagai majdnem egyszerre jelentek meg.

Piros keretben fehér betűkkel: STOP, alatta jóval nagyobb betűkkel: HÁBORÚ, alul megint piros keretben: JÚNIUS 9. CSAK A FIDESZ!

A háború szóban megjelenő fotókon Magyar Péter, Soros György, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc arca jelenik meg.

Ez a Fidesz kampányanyaga, amiről olvasónk küldött fotót. Azt írta mellé, hogy a háború betört a lépcsőházukba is.

A Fidesz kampányanyaga
Olvasó

A fotó amúgy is vészjóslóan néz ki, és még jobban fel tudja piszkálni a háborús pszichózist, amiben a kormány tartja az országot.

Háború helyett béke és biztonság

Valószínű, hogy erre reagálva jött ki Nemény András szombathelyi polgármester és polgármesterjelölt plakátja.

A zöld és kék háttér előtt a mosolygó Nemény, mellette a felirat: BÉKE, BIZTONSÁG, NEMÉNY. Alatta a beikszelt június 9. dátum, a jobb alsó sarokban pedig az Éljen Szombathely Egyesület logója.

Nemény András plakátja
Mészáros D. Zsolt

Nem nehéz észrevenni, hogy eljátszottak Nemény András nevével is, hiszen egy betű választja el a Nemény szót a remény szótól. Ami logikus folytatása lenne a béke, biztonság fogalmaknak.

Hogy melyik a sikeresebb módszer, június 9-én megtudjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024