Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke nem volt hajlandó kezet fogni Magyar Péterrel

„Becstelen emberrel nem fogok kezet” - indokolta elutasítását Hídvéghi Balázs.

Nem fogott kezet Magyar Péterrel Hídvéghi Balázs, Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke - írja a Telex.

A lap tudósítása szerint A Tisza párt elnöke és Fidesz főpolgármester-jelöltje szombaton egy helyen, a Széll Kálmán téren gyűjtik az aláírásokat.

A portál szerint Magyar Péter odament sok sikert kívánni Szentkirályi Alexandrának. Közben azt mondta: „Esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjatok Budapestnek”. A Fidesz főpolgármester-jelöltje viszonozta a kézfogást, és így reagált: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked”.

Ez után szeretett volna Magyar kezet rázni Hidvéghi Balázs kampányfőnökkel is, aki azonban nem viszonozta ezt, csak annyit mondott: Minden jót kívánok, és nem szeretnék kezet fogni.

Hídvéghi a lap tudósítójának azzal indokolta az elutasítás, hogy „Becstelen emberrel nem fogok kezet”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024