Választási kisokossal segíti a szavazókat Jászapátiban a Fidesz

Azt is megmutatják, hova kell tenni az X-et június 9-én.

Választási segédletet küldött a jászapáti választóknak a Fidesz, ahol azt is megmutatják, kire kell majd szavazni június 9-én - írja a 444.

A portál megjegyzi, a lakosoknak egy választási szavazólapra emlékeztető papírlapon mutatják meg, hogyan kell szavazni a polgármester- és a képviselőválasztáson. Az iksz mindenhol a fideszes jelölt neve mellé van behúzva, ahogy az illik.

A lap emlékeztetett, Jászapátiban 2010 óta fideszes a polgármester. Az első ciklusban még maga Pócs János, a választókerület országgyűlési képviselője töltötte be a posztot, majd következett Farkas Ferenc. Legutóbb kétharmados többséggel választották újra, most azonban Pócs János fia indul a posztért. Ezúttal három független kihívója is akadt.

Ez nem rettentette meg, sőt, a polgármesterjelölti vitát például édesapjáéra emlékeztető stílusban hárította el: „Nekem nem az a feladatom, hogy az ellenzéki jelöltekkel vitatkozzak, hanem hogy a lakossággal törődjek, és a város további fejlődésén dolgozzak.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024