Körmendi fideszes belháború után: a megyei közgyűlésben folytatja Belencsák István?

Úgy tűnik, nem hagyja ott a politikai arénát Belencsák István, aki nemrég még a fidesz körmendi polgármesterjelöltje akart lenni.

Mint arról korábban beszámoltunk Bebes István és köre nyerte a körmendi fideszes belháborút, még ha a polgármesteri székébe is került March 08. 11:14 , a körmendi Fidesz polgármester-jelöltje Dr. Szabó Barna lett, aki civilben állatorvos, egyébként önkormányzati képviselő és a helyi Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság elnöke is.

A jelöltállítást hosszas belső konfliktus előzte meg, ugyanis mind a hivatalban lévő polgármester, Bebes István, mind alpolgármestere, Belencsák István is a Fidesz polgármesterjelöltje akart lenni.

Bebes István végül maga helyett Szabó Barnát küldte a ringbe, a helyi Fidesz viszont Belencsákot választotta, aki nem sokkal később azonban visszalépett Belencsák István szerint megfenyegették, ezért visszalép a körmendi polgármester-jelöltségtől February 28. 15:55 a jelöltségtől arra hivatkozva, hogy megfenyegették őt.

A jövőjéről akkor csak annyit írt, hogy a ciklus végéig megmarad képviselőnek és alpolgármesternek, illetve folytatja a tevékenykedést a körmendi Fideszben. Arról nem számolt be, mik a tervek a ciklus utánra.

A vaol.hu viszont április 17-én megjelentetett egy cikket a Fidesz-KDNP Vas megyei képviselőjelöltjeiről egy olyan képpel, amin Belencsák István is szerepel, ugyanakkor a cikk csak a három listavezetőt nevesíti. A kép alapján azonban feltételezhető, hogy a körmendi alpolgármester a megyei közgyűlésben folytatja.

Kérdéseinket ezzel kapcsolatban elküldtük Belencsák Istvánnak, amint válaszol, frissítjük cikkünket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024