Magyar Péter: még nem hoztunk döntést a Tisza párt fővárosi indulásáról

De mérlegelik a fővárosi listán való indulást.

A "ma megjelent híreket a TISZA Párt fővárosi indulása kapcsán nem tudom megerősíteni, mert ezzel kapcsolatban még nem hoztunk döntést" - írja legújabb Facebook-posztjában Magyar Péter.

Mint arról mi is beszámoltunk, Magyar Péter pártja több budapesti kerületben is indíthat polgármester-jelölteket April 25. 08:28 felröppentek olyan hírek, hogy a TISZA Párt három fővárosi kerületben is állíthat polgármester-jelöltet, a fővárosi listát pedig Nagy Ervin vezeti majd.

Magyar Péter posztjában hozzátette, "természetesen mind a fővárosi, mind a megyei listákon való indulást is mérlegeljük, hiszen a helyi szintű képviseletünk segítene a hatalmi elit pártjainak országos színtű leváltásában".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024