Magyar Péter pártja több budapesti kerületben is indíthat polgármester-jelölteket

A fővárosi listát állítólag Nagy Ervin vezeti majd.

Három budapesti kerületben is indíthat polgármester-jelöltet a Magyar Péter-féle Tiszta párt - írja az Index.

A portál értesülései szerint a XI., a XV., és a XXII. kerületben indít önálló polgármesterjelöltet, önkormányzati képviselőjelöltjei viszont nem lesznek.

A három kerületben az a közös, hogy mindenhol a Demokratikus Koalíció és a Fidesz polgármesterjelöltjével szemben indulhatnának el Magyarék.

A lap értesülései szerint a XV. kerületben már el is dőlt, hogy a Tisza Párt színeiben a korábban a Momentumot és a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot is megjárt Steimetz Alex indulhat.

Az Index szerint a párt fővárosi listáját Nagy Ervin vezetheti, akiben korábban főpolgármester-jelöltként is gondolkodtak Magyar Péterék, de végül nem Karácsony Gergely kihívójaként tervezik elindítani, helyette a Fővárosi Közgyűlésben számítanának rá képviselőként.

Frissítés: Magyar Péter nemrég Facebook-oldalán azt írta, nem tudja megerősíteni a lap értesüléseit. További részeleteket ide kattintva Magyar Péter: még nem hoztunk döntést a Tisza párt fővárosi indulásáról April 25. 09:37 olvashat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024