Nincs kihívója Rogán Antal testvérének Szakonyfaluban

Rogán Valéria újabb öt évig vezeti szülőfaluját.

Egyedül Rogán Valéria, a jelenlegi polgármester jelöltette magát az önkormányzati választáson Szakonyfalu polgármesteri tisztségére - derül ki a Helyi Választási Bizottság döntéséből.

Rogán Antal miniszterelnöki miniszter testvére a Fidesz-KDNP színeiben indul a mintegy 370 fős falu választásán.

Rogán Valéria 2014 óta vezeti a települést, és most egészen biztosan megkapja újabb öt évre, 2029-ig a polgármesteri mandátumot.

Szakonyfalu négyfős képviselő-testületébe egyébként hat független jelölt akar bejutni június 9-én.

Rogán Antal szülőfalujába április végén látogattunk el "A Rogán Tóninál mindig volt könyv, akkor is, amikor a teheneket őrizte" April 24. 07:05 , amikor a helyiekkel is jókat beszélgettünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024