Nyilvántartásba vették Rogán Antal testvérét Szakonyfaluban

Rogán Valéria negyedik polgármesteri ciklusára készül.

A Helyi Választási Bizottság nyilvántartásba vette Rogán Valéria polgármesterjelöltet - derül ki a bizottság adataiból. Rogán Valéria egyetlen hétvégén összegyűjtötte a kellő számú ajánlást, amit aztán a bizottság hitelesített is.

Rogán Antal miniszterelnöki kabinetet vezető miniszter testvére 2014 óta vezeti a szülőfalujuknak számító Szakonyfalut. Nem hivatalos információink szerint az idén sem lesz kihívója.

Szakonyfaluba nemrég látogatott el "A Rogán Tóninál mindig volt könyv, akkor is, amikor a teheneket őrizte" April 24. 07:05 stábunk, pár nappal később Magyar Péter is benézett A Nyugat.hu után Magyar Péter is elment Szakonyfaluba April 30. 09:41 Rogán Valéria és Rogán Antal szülőfalujába.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024