Nyilvános vitára várjuk a város polgármesterjelöltjeit - ahová most Önt is meghívjuk!

Ki vezesse Szombathelyt a következő öt évben? A Nyugat.hu nyilvános vitája a Szimfónia Udvarban segíthet választ adni a kérdésre.

Két hét múlva, június 9-én ismét kinyitnak a szavazóhelyiségek. Aznap az Európai Parlament képviselőit és a helyi önkormányzat vezetőit is megválasztjuk, a szavazáshoz segítséget is adtunk A június 9-i európai választás több mint a pártok hazai pályán való izomgyakorlata - Kisokos April 10. 06:30 nemrég.

Mivel aznap választjuk meg a következő öt évre a város polgármesterét is, ezért, hogy segítsünk a döntésben, meghívtuk a polgármesterjelölteket egy nyilvános választási vitára.

Nagyon bízunk benne, hogy - az országban szinte egyedülálló módon - mindannyian elfogadják meghívásunkat, és ott lesznek a vitán, ami bizonyítaná, hogy Szombathely egészen különleges város.

Kulturált, kötetlen beszélgetést tervezünk, elsősorban szakpolitikai, városvezetői feladatokról lesz szó, de olvasóink is tehetnek fel kérdést e-mailben (kontaktunk_KUKAC_nyugat_PONT_hu), Facebook-üzenetben (facebook.com/nyugathu), de a helyszínen is lehet majd írásban kérdezni.

A vita résztvevői:

 • Balassa Péter (Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesület)
 • Danka Lajos (Mi Hazánk)
 • Lenkai Nóra (FIDESZ-KDNP)
 • Nemény András (Éljen Szombathely)
 • A beszélgetést vezeti:

 • Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője
 • A meghívott jelöltek, balról: dr. Danka Lajos, dr. Nemény András, Lenkai Nóra, Balassa Péter
  Mészáros D. Zsolt

  A vita időpontja: 2024. június 5. szerda 18 óra. Az ülőhelyeket 17 órától foglalhatják el az érdeklődők.

  Helyszín a Szimfónia kávézó hátsó terasza (Zsinagóga Udvar), Szombathely, Rákóczi Ferenc utca 3.

  A vita Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1144137506840405

  A vita nyilvános és élőben közvetítjük a Nyugat.hu weboldalán és közösségi média felületein.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Önkormányzati választás 2024