A Vas megyei közgyűlésben térne vissza Ipkovich György, Szombathely volt polgármestere

Az MSZP listájának második helyén szerepel a volt polgármester.

"Ha megkeresnek, hogy szükség van rám, a tapasztalataimra, a véleményemre, nem hiszem, hogy nemet mondanék" - jelentette ki Ipkovch György, Szombathely volt polgármestere április elején, a Nyugat.hu-nak adott interjúja Ipkovich György: Attól féltünk, hogy éhen fognak veszni a szombathelyiek April 09. 18:51 végén.

Ipkovich György 2002-től 2010-ig volt Szombathely polgármestere az MSZP színeiben, majd 2014 és 2018 között egy ciklus erejéig városi képviselő. Tavalyelőtt részt vett az ellenzéki előválasztás előkészítésében, de még az előválasztás előtt visszaléptették Élőben a Nyugat előválasztási jelöltvitája Körmendről 2021. September 10. 17:13 . Visszavonult, és úgy tűnt, nem tér már vissza a politikába.

Ipkovich György
Mészáros D. Zsolt

Most viszont a legilletékesebbtől, azaz magától Ipkovich Györgytől tudtuk meg, hogy pártja feltette a Vas megyei közgyűlés MSZP-s listájára. A lista második helyén szerepel, azaz esélye is lehet a mandátumszerzésre.

Öt évvel ezelőtt a Fidesz 11 mandátumot szerzett a megyei közgyűlésben, egy-egy mandátumhoz jutott a DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP. Ha a Fidesz, vagy bármelyik másik párt gyengébben szerepel, vagy a lista első helyén álló jelölt visszalép, Ipkovich megyei képviselő lehet.

A volt polgármester lapunknak azt mondta, személyes ambíciói nincsenek, ha így tud segíteni a jelenlegi hatalom lebontásában, akkor azt megteszi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024